Wie zijn we

wallpapersxl-construction-design-model-hd-architecture-126018-1366x768

Even voorstellen

Wij voeren alle beton- en metselwerken uit. Dit kan gaan van een garage die moet bijgebouwd worden tot een nieuwbouwproject met meergezinswoningen.

Als zaakvoerder van Cooman Construct, heb ik de dagdagelijkse leiding ter plaatse op de werf. Met het behalen van een universitair diploma “Master Handelsingenieur” was mijn interesse gewekt in de bouwsector. Na het voltooien van een praktische en theoretische aannemersopleiding ging ik aan de slag als metser om 5 jaar praktijkervaring op te doen bij een gerenommeerde aannemer uit de streek. In 2014 is de oprichting van Cooman Construct een feit. Onze sterkste troef is dat we als jong bedrijf gemakkelijk de nieuwste bouwtechnieken kunnen adopteren, dat we de meest recente vakkennis beheersen in een nu snel evoluerende sector, en dat we toch ook over de nodige dosis ervaring beschikken.

Onze thuisbasis is Liedekerke – Denderleeuw (respectievelijk magazijn en kantoor) en we concentreren onze activiteiten voornamelijk binnen een straal van 15 km. Dit is de wijde omgeving van Aalst, Affligem, Asse, Ninove en Haaltert. Dit heeft zo zijn voordelen, ook naar u als klant toe:

Door het vermijden van verre verplaatsingen kunnen we enerzijds sneller werken en een betere service geven. Anderzijds kunnen transporten tot een minimum beperkt worden, en de kosten die daaraan vasthangen ook. Dit is beter voor het milieu en uw portefeuille.  Persoonlijk vinden wij dat onze nabijheid ook een bredere vertrouwensbasis kan betekenen voor u als klant. U doet met uw project namelijk een serieuze investering op lange termijn, en dan is het toch geruststellend dat uw aannemer om de hoek woont, zodat u bij gelijk welk probleem snel even bij ons kan aankloppen.